0
Bekijk onze laatste recensies
Lieke36
21-12-2016
Heerlijke penis koekjes kunnen bakken met deze vormpjes, ik houd in bed al van een lekkere penis, maar nu kan ik ze ook uit te trommel al in mijn mond stoppen :-)
Cookie Cutter Penis (3pcs) / uitsteker
Cookie Cutter Penis (3pcs) / uitsteker
21-12-2016
Beoordeling
  • Gebruiksgemak:
  • Prijs/kwaliteitsverhouding:
  • Design / Uiterlijk:
  • Materiaal / voelt prettig aan:
  • Totaalscore:
SmExpiriment85
21-12-2016
Ik heb dit masker vorige week besteld, ik wou onze relatie een nieuwe dimensie geven en heb het masker dus sneaky opgedaan en ben naast mijn vriendin in bed gekropen. Eerst schrok ze heel erg, maar daarna ging ze mee in het spelletje en hebben we een ruige nacht seks gehad! Ik kan dit anderen echt aanraden.
Latex masker
Latex masker
21-12-2016
Beoordeling
  • Gebruiksgemak:
  • Prijs/kwaliteitsverhouding:
  • Design / Uiterlijk:
  • Materiaal / voelt prettig aan:
  • Totaalscore:
MartinvdD93
21-12-2016
Dit geweldige speeltje heb ik laatst besteld voor mijn meisje. Volgende dag netjes binnengekregen. 's avonds hebben het speeltje samen getest. En verdorie wat genoot ze er van, ze vertelde me dat het een hele unieke ervaring was, en dat hem hem zeker nog vaker ging gebruiken. Naderhand hebben we gelukkig voor mij ook nog flinke seks gehad. Het speeltje is iets duurder als het doorsnee speeltje maar dit is het dubbel en dwars waard!
Womanizer Pro W500 - Black Leo
Womanizer Pro W500 - Black Leo
21-12-2016
Beoordeling
  • Gebruiksgemak:
  • Prijs/kwaliteitsverhouding:
  • Design / Uiterlijk:
  • Materiaal / voelt prettig aan:
  • Totaalscore:
[email protected]
21-12-2016
Heerlijke seks pop, hiervan heb ik veel plezier. Omdat ik in het dagelijkse leven niet veel aandacht krijg van vrouwen maar toch mijn behoeftes heb, heb ik toch maar eens geld geinvesteerd in deze geile pop. En ik kan jullie vertellen, dagelijks als ik thuis kom, en weer boven naar mijn slaapkamertje ga weg bij ouders uit de woonkamer... Nou dan geef ik deze pop er toch even flink van langs! GENIETEN.
Pipedream Extreme Fuck Me Silly 3 Mega Masturbator
Pipedream Extreme Fuck Me Silly 3 Mega Masturbator
21-12-2016
Beoordeling
  • Gebruiksgemak:
  • Prijs/kwaliteitsverhouding:
  • Design / Uiterlijk:
  • Materiaal / voelt prettig aan:
  • Totaalscore:
KannetVet659
21-12-2016
Heerlijk grote doos vol met deze heilige rubbers. En geloof mij, deze doos houd het nooit lang vol bij ons ;-). Kwaliteit is perfect, gaan makkelijk om de jonge man. Ook geen rare bijsmaken voor de vrouw tijdens het voorwerk. Kortom prima deal veel condooms ( dus seks ) voor weinig geld!
Euroglider Condooms - 144 stuks
Euroglider Condooms - 144 stuks
21-12-2016
Beoordeling
  • Gebruiksgemak:
  • Prijs/kwaliteitsverhouding:
  • Design / Uiterlijk:
  • Materiaal / voelt prettig aan:
  • Totaalscore:
xluna
23-01-2014
zijn sterke kousen, mooie kleur rood
Rode net kousen
Rode net kousen
23-01-2014
Beoordeling
  • Gebruiksgemak:
  • Prijs/kwaliteitsverhouding:
  • Design / Uiterlijk:
  • Materiaal / voelt prettig aan:
  • Totaalscore:
xluna
23-01-2014
Heel mooi product. Zit als gegoten!
Wetlook Onderbroek
Wetlook Onderbroek
23-01-2014
Beoordeling
  • Gebruiksgemak:
  • Prijs/kwaliteitsverhouding:
  • Design / Uiterlijk:
  • Materiaal / voelt prettig aan:
  • Totaalscore: