0

Bestel een fantastische XXL vibrator

Een xxl vibrator voor een XXL genot bestel je bij Vibratorkopen. Wij de allergrootste online sekswinkel. Bij ons tref je een ruim aanbod van vibrators, dildo’s en andere seksspeeltjes, zoals buttpluggen en anaalkralen. Breng gerust eens een bezoekje aan onze webshop en ontdek hier de vele fantastische erotische artikelen.

Een goed gevormde XXL vibrator Hou je van een maatje meer?

Dan is een XXL vibrator echt iets voor jou. Deze vibrator is extra dik en lang. In ons uitgebreide assortiment vind je exemplaren met een doorsnede van wel zes of zeven centimeter! Ervaar hiermee het ultieme gevoel van onze goed gevormde XXL vibrators. De verschillende vibratiestanden zorgen ervoor dat je elk gevoelig plekje bereikt.

Een XXL vibrator die naar binnen glijdt De XXL vibrator Black Panther is werkelijk een zwaargewicht. Met zijn doorsnede van vier centimeter en lengte van dertig centimeter, heb je hier een hele kluif aan. Ook ziet hij er met zijn zwarte gladde eikel en aders heel realistisch uit. Of wat dacht je van de Super Lange vibrator? Zet je schrap, want deze gigantische vibo is maar liefst 31 centimeter lang. Ook al is het een groot exemplaar, toch zorgt hij liefdevol voor je. Zo is hij van zacht en flexibel materiaal, zodat hij zonder problemen helemaal bij je naar binnen stoot.

Heel veel Grote vibrators

Geef je de voorkeur aan een flexibele jelly vibrator? Dan is de Big Jelly wat voor jou. Dit gezellige roze speeltje ligt kloppend op je te wachten totdat hij naar binnen kan glijden. Hij buigt met elk standje mee en met wat glijmiddel bereik je door zijn vibraties een ongekend hoogtepunt. In onze webshop vind je nog veel meer xxl vibrators voor een xxl genot. Bekijk hier op je gemak onze artikelen en maak je keuze!

Als je op werkdagen voor 15.00 bestelt, dan wordt je bestelling de volgende dag al geleverd!