0

Ontdek welke vibrator geschikt is   

weet je niet welke vibrator je moet kopen? Breng dan eens een bezoekje aan Vibratorkopen. Wij zijn namelijk een online sekswinkel die is gespecialiseerd in vibrators. Bij ons vind je dan ook een zeer ruim assortiment van vibo’s in verschillende soorten en maten tegen voordelige prijzen. Ontdek in onze webshop al snel het gemak van online een vibrator kopen.

Bepalen welke vibrator bij je past

Het is soms lastig om te bepalen welke vibrator bij je past. In onze webshop maken wij het je makkelijk. Zo beschikt onze winkel over een zeer gedetailleerd zoekmenu. Hier kan je onder meer de categorie, subcategorie, kleur, prijs en maat aangeven. Hierdoor krijg je al snel een overzicht van vibrators die aan jouw voorkeuren voldoen. Hieruit kies je dan de vibo die het beste bij je past. Het maakt niet uit of je een vaginale of anale voorkeur hebt. Bij ons vind je vibo’s voor iedereen.

Veilige betalingsopties

Als je weet welke vibrator je wilt bestellen, dan plaats je deze in je winkelwagentje. Vibratorkopen vindt het heel belangrijk dat je veilig en met gemak bij ons winkel. Wij bieden je dan ook diverse betrouwbare betalingsopties, zoals iDeal, MasterCard en Visa. Ook heb je bij ons de mogelijkheid om je bestelling achteraf te betalen met een acceptgiro.

Een vibrator bestellen

Wanneer je op werkdagen voor 15.00 uur een artikel bestelt, dan wordt deze de volgende dag al geleverd. Je hebt je vibrator de volgende dag al in huis! Wij zorgen er altijd voor dat we zeer discreet met je gegevens omgaan. Ook verpakken wij je bestelling in een blanco doos. Niemand komt dus te weten dat hier een erotisch artikel inzit. Ook staat er op de doos geen enkele verwijzing naar onze webshop.

Vibratorkopen bied je ook de mogelijkheid om je artikel zelf op te halen bij onze afhaalbalie in Veendam. Deze is gevestigd aan de Lloydsweg 28-E. De balie is op werkdagen van 09.00 tot 21:00 uur geopend.