0

We Vibe: samen genieten

Met de We Vibe zul je tijdens de seks met je partner het ultieme genot beleven! Met deze vibrator genieten jullie samen van een heerlijke en opwindende sekssessie. Je kunt deze revolutionaire vibrator eenvoudig online bestellen bij Vibratorkopen.nl. In ons assortiment vind je een ruim aanbod van diverse soorten vibrators, waaronder de nieuwe versie van de We Vibe. Onze webshop is namelijk gespecialiseerd in alles op het gebied van vibrators.

De voordelen van de We Vibe

De We Vibe is een clitoris- en G-spotvibrator. Het is de allereerste vibrator die gebruikt kan worden tijdens de seks met een partner. Je dient de We Vibe met glijmiddel in te brengen. Tegelijkertijd kan de man met zijn penis naar binnen. Je partner en jij zullen werkelijk versteld staan van het ultieme genotsgevoel. Het voordeel van de We Vibe is dat een vrouw deze vibrator tijdens de seks kan gebruiken, maar ook in haar eentje tijdens een solosessie.

Hoge kwaliteit en vrouwelijk design

De We Vibe is van een zeer hoogwaardige kwaliteit en eenvoudig te gebruiken. Daarnaast is dit zachte speeltje van een mooi en vrouwelijk design. Wij leveren de We Vibe inclusief adapter. De versie die bij Vibratorkopen.nl verkrijgbaar is, heeft negen verschillenden standen. Je kunt de We Vibe ook draadloos gebruiken. Daarnaast kun je hem inbrengen tijdens seks onder de douche of in bad, want deze vibrator is waterdicht.

Contact en informatie

De We Vibe is paars en bestel je hier tegen een erg aantrekkelijke prijs. Wanneer je bij ons een vibrator bestelt, gaan wij zeer discreet met je gegevens om. Voor vragen kun je altijd even contact opnemen met onze klantenservice via +31 (0)598-690453. Ook kun  je je vragen stellen via het contactformulier op onze website. Vibratorkopen.nl is gevestigd aan de Lloydsweg 28-E in Veendam.