0

Meer plezier onder de douche met een waterproof vibrator    Bestel een waterproof vibrator bij Vibratorkopen. Wij zijn een grote online vibratorshop. Bij ons vind je dan ook een zeer ruim assortiment van vibrators in diverse soorten en maten tegen zeer voordelige prijzen. Zo hebben wij een grote collectie van waterproof vibo’s, waarmee je meer plezier beleeft in bad, onder de douche of de sauna. Samen of alleen. 
Een hoogtepunt in het waterZo vermaak je je prima onder douche met de paarse bunny waterproof vibrator. Hiermee heb je ongetwijfeld meer plezier onder de douche, in bad of de sauna Dit geweldige exemplaar is gemaakt van zacht jelly materiaal. Door de extra clitoris stimulatie brengt hij je in een aantal seconden tot een hoogtepunt. Bovendien hoor je de Bunny niet, want onder water hij fluisterstil!
De Waver Butterfly en RabbitOf kies voor de paarse Waver Butterfly. Deze waterproof vibrator is zeer innovatief. Hij is voorzien van een gloednieuwe vibratietechnologie, waarmee je werkelijk een spectaculaire ervaring beleeft. Hij vibreert en masseert je tegelijk in golvende bewegingen. Hiermee bezorgt hij je een optimale stimulatie aan je vagina en je clitoris. Het is moeilijk om de Waver neer te leggen. Ook de roze versie, de Waver Rabbit doet zijn werk goed! 
Een waterproof vibrator naar keuzeIn de webshop van Vibratorkopen vind je een waterproof vibrator naar keuze. Wij hebben namelijk heel veel verschillende vibrators voor meer plezier onder de douche of in bad. Bij ons bestel je eenvoudig en snel een artikel. Als je op werkdagen voor 15.00 uur een bestelling doet, dan heb je je artikel de volgende dag al in huis. Wij verpakken je bestelling in een blanco doos, zodat niemand ziet dat deze een erotisch artikel bevat. Wil je meer informatie? Bel dan gerust even naar onze klantenservice via 31 (0)598-690453. Deze is op werkdagen bereikbaar van 09.00 tot 16.30 uur.