0

Een vibrator shop met een uitgebreid assortiment

Vibratorkopen.nl is dé online vibrator shop. Wanneer je dus op zoek bent naar een spannend speeltje, ben je bij onze vibrator shop aan het juiste adres. Wij hebben een uitgebreid assortiment vibrators tegen zeer aantrekkelijke prijzen.

Diverse exemplaren in de vibrator shop

Met een vibrator uit onze vibrator shop kun je jezelf verwennen. Ook kunt je iemand anders een speciaal exemplaar cadeau doen, bijvoorbeeld om er samen van te genieten. In onze vibrator shop heb je de keuze uit verschillende exemplaren in diverse soorten en maten.

Anale en vaginale vibrators

Wij verkopen vibrators voor zowel vaginaal als anaal gebruik. In de online vibrator shop vind je onder meer vibratorsets, waterbestendige exemplaren voor plezier onder de douche of in bad, XXL-formaten en jelly vibo’s. Natuurlijk tref je in ons assortiment ook de beroemde Tarzan. Verder kun je in onze vibrator shop ook een reisexemplaar kopen. Deze mini vibrator kunt u eenvoudig en discreet meenemen. Kortom, in de vibrator shop is voor ieder wat wils te vinden. Van klassieke exemplaren tot aan design vibo’s.

Discreet bestellen bij de online vibrator shop


Als je een vibo of dildo in de vibrator shop koopt, dan garanderen wij jou dat wij zeer discreet met jouw bestelling en gegevens omgaan. Zo verpakken wij iedere bestelling in een blanco doos. Op deze verpakking is geen verwijzing te vinden naar onze vibrator shop. Niemand kan dus zien dat jij een speeltje hebt bij ons hebt besteld. Wanneer je op werkdagen vóór 15.00 uur iets bij ons bestelt, leveren wij het de volgende dag. Je hoeft dus nooit lang te wachten op je aankoop.

Informatie

Wil je meer weten over een van de sextoys van onze vibrator shop? Dan kun je je vraag stellen aan één van de medewerkers van onze klantenservice via het telefoonnummer +31 (0)598-690453. Ook kunt je je vraag stellen via het contactformulier op de website van onze vibrator shop.