0

Een fantastische vibrator ring    Een fantastische en voordelige vibrator ring vind je in de webshop van Vibratorkopen. Wij hebben een ruim assortiment van vibrators, dildo’s en andere geweldige seksspeeltjes. In onze seksshop ontdek je al snel het plezier van online een erotisch artikel kopen. Wacht dus niet langer en verwen jezelf of iemand anders met een seksspeeltje. 
Heerlijke hoogtepunten voor hem en haarWij verkopen een vibrator ring, waarmee jullie samen heerlijke hoogtepunten beleven. Zo hebben wij de prachtige roze Javida Vibra-ring in onze collectie. Dit is werkelijk een heel bijzondere sekstoy. Het is namelijk een cockring met een geïntegreerde afneembare mini vibrator. Met de Javida bereik je dubbel zoveel genot! 
Een geweldige vibrator ringEen andere geweldige vibrator ring is de Lifeguard Penisring. Deze rekbare siliconen penisring zorgt met zijn vibratie voor een flinke harde erectie. Dit geeft aan jullie beiden een supergevoel! Ook de Cockring Bunny of Dolphin mag er zijn. Met deze sekstoy stimuleer je haar zowel vaginaal als clitoraal. De cockring zorgt ervoor dat je het lang volhoudt. Tijdens het vrijen, verwennen de krachtige trilling je penis en bij elke stoot trilt het snuitje van de Bunny of de Dolfijn tegen haar clitoris. 
Een vibrator bestellen Bij Vibratorkopen koop je een vibrator ring waarmee je ultieme genotsmomenten mee beleeft. Wij vinden het erg belangrijk dat je met gemak bij ons winkelt, daarom bieden wij je diverse betalingsmogelijkheden, zoals VISA, iDeal en MasterCard. Ook is het mogelijk om je bestelling na verzending, met een acceptgiro te betalen. Bestellen doe je bij ons zeer discreet. Zo verpakken wij je bestelling altijd in een blanco doos. Niemand komt dus te weten dat deze een erotisch artikel bevat. Ook staat er geen enkele verwijzing naar onze webshop op de doos. Wil je meer weten? Bel dan naar onze klantenservice via +31 (0)598-690453. Deze is op werkdagen bereikbaar van 09.00 tot 16.30 uur.