0

Vibrator rabbit Ervaar het ultieme genot met de vibrator rabbit. Deze vibrator bestel je heel makkelijk en discreet bij Vibratorkopen. Wij zijn dé nummer één vibratorshop. In onze webshop vind je diverse soorten vibrators, dildo’s en andere geweldige seksspeeltjes. Trakteer jezelf dus snel met een van onze erotische artikelen.
De razend populaire vibrator rabbit De vibrator rabbit is een zeer populair speeltje onder vrouwen. Wij hebben diverse soorten van deze vibo te koop, zoals de Jumping Rabbit. Dit schattige, roze exemplaar maakt echt werk van je. Zo zorgt deze vibo ervoor dat je een ultiem genot ervaart. Door de afzonderlijke rotaties en beweging, verwen je werkelijk al je erogene plekjes. 
Een vibrator rabbit voor iedere vrouwOf wat dacht je van de Double Rabbit Pleasures Vibe. Deze vibrator rabbit is een gezellige roze vriend voor in iedere damesslaapkamer. De twee verlengstukken in de vorm van konijntjes, zorgen voor clitorale én anale stimulatie. Vooral de anale stimulatie is werkelijk een aangename verrassing. Deze verbetert en versterkt het hoogtepunt. Door de kralen in de schacht en de roterende kop beleeft je een extra genot tijdens de penetratie. De Double Rabbit Pleasures Vibe is ook nog eens heel makkelijk te bedienen. Zo wordt de opbouw naar je orgasme extra intens! Je bepaalt zelf hoe hard de vibraties moeten zijn en hoe hard hij moet draaien. Zo wordt de opbouw naar je orgasme extra intens. 
De originele paarse versieDan is er ook nog de originele paarse vibrator rabbit met drie verschillende functies. Hij masseert, roteert en vibreert al je erogene zones tegelijk of afzonderlijk. Het is maar net wat je lekker vindt. Breng een bezoekje aan onze webshop en ontdek hier de verschillende soorten vibrators in diverse soorten en maten. Wij hebben voor ieder wat wils! Heb je vragen? Neem dan contact op met onze klantenservice via +31 (0)598-690453. Deze is op werkdagen bereikbaar van 09.00 tot 17.30 uur.