0

Heel veel erotische speeltjes Een vibrator met afstandsbediening koop je bij Vibratorkopen. Wij zijn de allergrootse online vibratorshop. In onze webshop tref je een ruim assortiment van diverse erotische artikelen, zoals vele vibrators, dildo’s en andere seksspeeltjes.
Een sensationele vibrator met afstandsbedieningZo hebben wij een soepele G-vibe vibrator met afstandsbediening in onze collectie. Deze buigzame en soepele G plek vibrator heeft een regelbare vibratie met meerdere standen. Dit speeltje weet jou met zijn speciale sensatie helemaal te bekoren. Dankzij het gebogen model komt hij namelijk helemaal bij je speciale plekje. Deze vibo is dus een echte aanrader! Een ander heerlijk speeltje is de Bnaughty. Trek met deze bullet-vibrator eens een keer de stoute schoenen aan en be naughty. Gebruik deze vibo samen met iemand anders, of alleen. De Bnaughty is ovaal van vorm en helemaal ontworpen voor het ultieme genot. Je verandert de vibraties heel eenvoudig met slechts een druk op de kop van de afstandsbediening. Je hebt de keuze uit vier vibratiestandjes. 
Een prachtige vibrator met afstandsbedieningAls je van anaal houdt, dan is de Vibrating Swirl een aanrader. Dit is een prachtige vibrator met afstandsbediening. Hij is gemaakt van kwaliteitsrubber en bevat geen latex. De Vibrating Swirl is verkrijgbaar in verschillende mooie kleuren, zoals roze, rood en zwart. Of kies voor de verandering eens voor de Black & Silky. Dit zijdezachte vibrerende ei stimuleert alle vaginale of anale dieptes. Het mooie eitje is heel makkelijk bedienbaar via de draadloze afstandsbediening. Je beleeft werkelijk een geweldige opwinding als uw partner de controle heeft over de verschillende vibratieritmes. De opwindende afstandsbediening is bijzonder pikant, bij het winkelen, op reis of in de bioscoop. Hiermee laat u uw erotische fantasieën de vrije loop. 
Bestel een heerlijke vibratorWil je ook een heerlijke vibrator bestellen? Ontdek dan bij Vibratorkopen het gemak van online erotische artikelen kopen. Heb je vragen? Bel dan naar onze klantenservice via +31 (0)598-690453. Deze is op werkdagen van 09.00 tot 16.30 uur bereikbaar. Vibratorkopen is gevestigd aan de Lloydsweg 28-E in Veendam.