0

Een sensueel seksspeeltje voor de man Zoek je een sensueel seksspeeltje voor je mannelijke partner? Dan is de prostaat vibrator een aanrader! Dit is een heerlijke sekstoy voor de man die durft te genieten van zijn mannelijke G-spot. Bij Vibratorkopen bestel je eenvoudig en snel zo’n heerlijke vibrator. Wij zijn dé vibratorshop. Je vindt bij ons dan ook een ruime collectie van vibrators tegen voordelige prijzen.
Ongekend genot met de prostaat vibrator De prostaat vibrator is zowel voor homo- en heterostellen een geweldig seksspeeltje. Zo gebruik je deze vibo tijdens een vrijpartij of alleen tijdens de masturbatie. Wij hebben meerdere versies van deze toy te koop, zoals de zwarte prostaat stimulator. Deze vibo verhoogt je genot tijdens het orgasme en het ejaculeren. Je beleeft hiermee echt ongekende momenten. 
Een populaire prostaat vibratorOok de Rude Boy is een zeer populaire prostaat vibrator. Deze is echt speciaal ontworpen voor stimulering van de prostaat, ofwel de P-spot. Hij is gemaakt van siliconen rubber en wij leveren hem inclusief batterijen. Wil je als heterostel samen plezier beleven? Kies dan voor de Black Shot. Deze vibrator stimuleert de meest intieme genotspunten bij hem en bij haar. Deze anatomisch gevormde vibo vindt al snel zijn weg naar zijn prostaat of haar G-spot. Met zijn zachte vibraties brengt hij alle genotszenuwen aan het beven. Het kan zelfs tegelijkertijd aan de clitoris en de anus. 
Ruim aanbod vibrators Dan is er ook nog de Naughty Boy. Dit is een prostaat vibrator die er mag zijn! Deze zwartgekleurde vibo stimuleert je prostaat en je perineum. De Naugthy Boy is, vanwege zijn kleinere formaat, heel geschikt voor beginners. Hij is gemaakt van zacht en flexibel siliconen rubber. Dit zijn slechts enkele voorbeelden van onze prostaat vibrators. Wanneer je een bezoekje brengt aan onze webshop, dan ontdek je al snel dat wij over een zeer ruim aanbod beschikken. Bij Vibratorkopen bestel je veilig en snel een erotisch speeltje.