0

Genieten van muziek met de OhMibod Vibrator
Een geweldige OhMiBod Vibrator vindt u bij Vibratorkopen. Dit product is hét bewijs dat erotiek en muziek heel goed samen gaan. De OhMibod Vibrator is namelijk een muziekvibrator, waarmee u ongekende hoogtepunten op uw favoriete nummers beleeft. Het enige dat u hoeft te doen is de OhMiBod vibrator aansluiten op uw iPod, iPhone of andere muziekspeler en het zal automatisch gaan vibreren naar het ritme en de intensiteit van de muziek. Geef uzelf helemaal over aan de trillingen, terwijl u geniet van de muziek.

Aangepaste vibraties met de OhMiBod Vibrator
Muziek, lichaam en geest komen samen met de OhMiBod Vibrator. Het is een heel elegante en verfijnde vibo. Dit speeltje combineert het stijlvolle ontwerp met de opwinding van uw favoriete muziek. De OhMiBod Vibrator heeft een speciale iPod massager, welke het ritme van de vibraties aanpast aan de beat van de muziek waar u naar luistert. Deze geweldige vibo heeft een lengte van veertien centimeter en een dikte van bijna drie centimeter. 

Een sensationele ervaring met de OhMiBod Vibrator
Met de OhMiBod Vibrator beleeft u een dynamische sensationele ervaring die u nooit eerder heeft gevoeld. De trillingen van de OhMiBod Vibrator zijn eindeloos en creëren onvergetelijke momenten. De vibraties van de OhMibod Vibrator zijn echt supersterk, zacht en intens. Een ander pluspunt van deze vibo is, dat het amper geluid maakt. Met het glanzende chroomstaal en de parelwitte kleur is het bovendien de ultieme iPod accessoire. 

Een OhMiBod Vibrator bestellen
Wilt u een OhMiBod Vibrator bestellen? Dan bent u bij Vibratorkopen op de juiste plek. Wanneer u een OhMiBod Vibrator bestelt, dan wordt deze binnen drie tot vijf dagen bij u thuis afgeleverd. Wilt u meer weten? Neem dan gerust even contact op met onze klantenservice door te bellen naar +31 (0)598-690453.