0

Ultiem genot met een nexus vibratorMet een nexus vibrator beleef je, samen met je partner, het ultieme genot. Deze vibrator bestel je heel makkelijk bij Vibratorkopen. Onze webshop is gespecialiseerd in de verkoop van vibrators. Bij ons vind je dan ook diverse vibrators, zowel voor vaginaal als anaal gebruik. Wij hebben voor ieder wel wat wils. Doe jezelf of iemand anders dus een van onze geweldige exemplaren cadeau, om er samen of alleen van te genieten,
Een heerlijke nexus vibratorEen heerlijke nexus vibrator is de Black Shot. Dit zwarte speeltje stimuleert alle intieme genotspunten, zoals bij hem als bij haar. Het is een zeer anatomisch gevormde vibrator, die eenvoudig zijn prostaat vindt of haar G-spot. Hij brengt tegelijkertijd met de zachte vibraties alle genotszenuwen aan het beven, zowel die van de anus als de clitoris. Deze toy heeft een flexibele handgreep. Hierdoor is hij perfect te besturen.
Nog meer fantastische speeltjesNaast de nexus vibrator, vind je bij ons nog veel meer fantastische speeltjes. Wat dacht je bijvoorbeeld van een van onze waterproof exemplaren? Hierdoor heb je heel veel plezier onder de douche, in bad of de sauna! Hierdoor is het is heerlijk genieten in het water. Ook verkopen wij verschillende jelly vibrators. Deze vibo’s worden als erg vrouwvriendelijk beschouwd. Zo zijn ze zeer flexibel en glad. Je glijdt ze dus zo naar binnen. Laat dit speeltje zijn gang gaan en hij bezorgd je een onvergetelijk hoogtepunt. Ook aan de reislustige types is wij gedacht. Wij hebben namelijk een grote collectie van mini vibrators in onze webshop. Deze zijn heel discreet mee te nemen op reis. 
Gemakkelijk een vibrator bestellenEen vibrator bestel je met gemak bij Vibratorkopen. Als je op werkdagen voor 15.00 uur een bestelling bij ons doet, dan verzenden wij deze de volgende dag. Zo hoef je dus nooit lang te wachten op je artikel! Wil je meer weten? Neem dan contact op met onze klantenservice via +31 (0)598-690453.