0

Verwen jezelf met de magic wand vibrator    Ben je als vrouw op zoek naar een vibrator die je ultieme plekje verwent? Dan is een magic wand vibrator dé ideale vibo. Deze is in verschillende versies verkrijgbaar bij Vibratorkopen. Wij zijn namelijk dé grootste vibratorshop. Bij ons vind je dan ook heel verschillende vibo’s tegen voordelige prijzen.
Bevredig je G-spotZo is er de roze magic wand vibrator. Deze massagestaaf bevredigt je G-spot op een voortreffelijke wijze. Hij is zacht en flexibel, maar kan vanwege de verschillende stand ook hard tekeer gaan. Dit speeltje heeft maar liefst tien verschillende vibratiestand. Met de handige Soft Touch control wijzig je het standje heel gemakkelijk. Afwisseling volop! 
Een vaginale of anale vibratorEen andere geweldige magic wand vibrator is de 2 Speed Magic Massager. Deze zorgt werkelijk voor een onvergetelijk genot. De Massager stimuleert namelijk je vagina en je clitoris. Hierdoor bereik je slechts binnen luttele seconden een orgasme. Hij is regelbaar in twee standen. Geef je liever de voorkeur aan anaal? Kies dan voor een van onze anale wand vibrators, zoals de Crystal Chic Wand. Hiermee word anale seks werkelijk subliem! Deze vibo glijdt zo bij je naar binnen. Hij is buigzaam in elke richting. Zo bepaal je dus zelf op welk plekje hij je masseert. 
Optimaal genot ervarenWil je ook een optimaal genot ervaren? Bestel dan een magic wand vibrator bij Vibratorkopen. Wij hebben meerdere exemplaren van dit geweldige speeltje. Bestellen doe je bij ons heel eenvoudig. Bovendien gaan wij op een discrete wijze met je gegevens om. Ook verpakken wij je bestelling in een blanco doos, zonder ook maar één enkele verwijzing naar onze webshop. Niemand weet dus dat er een erotisch artikel inzit. Wil je je bestelling zelf ophalen? Dan kan dit bij onze afhaalbalie. Deze is gevestigd aan de Lloydsweg 28-E in Veendam. Onze balie is op werkdagen geopend van 09.00 tot 21:00 uur.