0

Een lady finger vibrator is een aanraderWil je je gevoelige plekjes ontdekken? Dan is een lady finger vibrator een absolute aanrader. Een vinger vibrator bestel je heel makkelijk en snel bij Vibratorkopen. Wij zijn dé nummer één online vibratorshop. Bij ons vind je dan ook een ruime collectie vibrators in alle soorten en maten. 
Op erotische ontdekkingsreisZo vind je bij ons de vingervibrator Finger Fun. Hiermee ga je zelf op een erotische ontdekkingsreis of  laat je verwennen door je partner. Je steekt simpelweg je vinger in het hulsje en zet de vibratie aan. Of bezorg jezelf of je partner een fantastisch hoogtepunt met het finger fiesta vibrator set. Met deze fantastisch sterke, kleine mini stimulator heb je echt een geweldig speeltje in handen. Hiermee heb je werkelijk heerlijke seks, ook onder douche. Er zitten drie verschillende siliconen opzetstukken op die perfect hun werk doen. 
Een stijlvolle lady finger vibratorGa je voor stijl? Bestel dan de zilverkleurige lady finger vibrator. Dit mooie zilverkleurige en stijlvolle exemplaar masseert je op plekjes waar je maar wilt, zowel vaginaal als anaal. De slanke gladde vorm glij je moeiteloos overal naar binnen. De vibraties bezorgen je binnen een mum van tijd een hoogtepunt. Of zoek afwisseling met het Adam & Eve 5 keer finger vibe set. Dit leuke vibratiesetje is speciaal gericht op stimulatie van de clitoris. het is een vingerclip vibrator met vijf verschillende opzetstukjes. De vibrator is in vijf standen regelbaar. Volop variatie dus met deze set. 
Een lady finger vibrator die bij je pastIn onze webshop vind je de lady finger vibrator die helemaal bij je past. Hier bestel je snel en discreet een vibrator. Als je bij ons een bestelling doet, dan verzekeren wij je dat we veilig met je gegeven omgaan. Zo verpakken we je bestelling in een blanco doos zonder ook maar een enkele verwijzing naar onze webshop. Wil je meer weten? Neem dan contact op met onze klantenservice via +31 (0)598-690453. Deze is op werkdagen bereikbaar van 09.00 tot 16.30 uur.