0

Een geweldige fun factory vibrator bij Vibratorkopen Bij Vibratorkopen vind je een geweldige fun factory vibrator. De vibo´s van dit merk zijn gemaakt van goedgekeurde veilige siliconen zonder weekmakers. Het voordeel van deze vibrators is dat ze heel makkelijk zijn in onderhoud en ze zich snel aanpassen aan jouw lichaamstemperatuur. Dit geeft natuurlijk een heel aangenaam gevoel. 
Een vrouwvriendelijke vibo van kwaliteit Met een fun factory vibrator haal je een vrouwvriendelijke vibo van kwaliteit in huis. Zo staan de vibrators van fun factory bekend om het speelplezier, stijlvolle uiterlijk en de vrolijkheid. Een fun factory vibrator ziet er modern uit. Zo heeft elke vibrator van dit merk een karakteristiek uiterlijk met frisse en felle kleuren. 
Ruime collectie fun factory vibrators In onze webshop tref je een ruime collectie van fun factory vibrators. Zo vind je hier de Patchy Paul G2. Deze is perfect gevormd voor een totale seksuele bevrediging van zowel de man als vrouw. Hij heeft een zachte en gladde top, waarmee hij met gemak elk gaat binnenglijdt. Met zijn vibraties zorgt hij voor een zeer hoog genot. 
The Boss en de Bootie Of wat te denken van the Boss? Dit is de eerste fun factory vibrator in een mannelijke vorm. Met zijn geweldige motor zorgt hij voor een echte natuurlijke kracht. The Boss zal er werkelijk alles aan doen om je een orgasme te bezorgen. Geef je de voorkeur aan anaal? Ook dan hebben wij een fun factory vibo voor jou. De Bootie is namelijk speciaal ontworpen voor anaal plezier. Met zijn zijdezachte oppervlak, flexibiliteit en de nodige stevigheid, prikkelt hij al je erogene lustzones. Dit zijn slechts een aantal voorbeelden van de Fun Factory vibrators die je bij ons vindt. In onze webshop hebben wij een ruime collectie seksspeeltjes van dit merk. Bij ons bestel je heel eenvoudig en discreet van een vibrator van fun factory. Meer weten? Neem dan contact op met onze klantenservice via +31 (0)598-690453.