0

Dubbel genieten met een dubbele vibrator Met een dubbele vibrator is het dubbel genieten. Bij Vibratorkopen vind je een ruime collectie van vibrators, dildo’s en andere seksartikelen. Je vindt bij ons heel veel erotische producten tegen zeer voordelige prijzen. Doe jezelf of je partner een van onze sekstoys cadeau.
Volop stimulatie met een dubbele vibratorDe dubbele vibrator stimuleert zowel de anus als de G-plek. Deze vibo is op verschillende manieren te gebruiken en zorgt voor heel wat afwisseling in bed. Voor vrouwen is het helemaal genieten. Zo breng je de ene kant in je vagina en de andere in je anus. In onze webshop tref je meerder exemplaren van duovibrators. Zo hebben wij de PicoBong Mahana in onze collectie. Met zijn twee vibrerende punten leidt dit exemplaar jullie naar meerdere paden van genot. De Mahana heeft een unieke vorm, welke gelijktijdig interne en externe stimulatie biedt. Deze vibo zorgt voor eindeloze toepassingen. Laat je fantasie dus de vrije loop. 
Verschillende dubbele dildo’s In plaats van een dubbele vibrator heb je bij ons ook de keuze uit verschillende dubbele dildo’s. Wat dacht je bijvoorbeeld van de Vibrating Double Dildo? Met dit paarse exemplaar beleef je dubbel plezier, met zijn tweeën of alleen. Deze dildo is heerlijk flexibel, lekker lang en buigzaam in alle richtingen. Echte fans gebruiken hem zelfs anaal of vaginaal. Het maakt niet uit hoe je hem gebruikt, je hebt gegarandeerd dubbel genot. 
Vibrators van topmerkenBij Vibratorkopen vind je de dubbele vibrator die je naar een hoogtepunt brengt. Wij verkopen uitsluitend vibrators van topmerken als Shots Toys, Vibe Therapy, Lelo, B Swish, Rocksoff en Fun Factory. Alle artikelen van deze merken zijn van een hoge kwaliteit en gemaakt van de beste materialen. Wanneer je een van onze artikelen bestelt, dan gaan wij zeer discreet met je gegevens om. Ook leveren wij je bestelling in een blanco doos. Op de doos is geen enkele verwijzing te vinden naar onze seksshop.