0

Verwen uzelf met een bunny vibrator Een heerlijke bunny vibrator bestelt u bij Vibratorkopen. Als online seksshop zijn wij gespecialiseerd in alles op het gebied van vibrators. In onze webshop treft u dan ook een uitgebreid assortiment van vibo’s tegen zeer voordelige prijzen. Verwen uzelf dan ook met een stimulerende bunny vibrator of doe iemand anders een exemplaar cadeau om er samen van te genieten.
Een bunny vibrator voor iedere vrouwWat betreft het vinden van een bunny vibrator bent u bij Vibratorkopen op de juiste plek. Wij hebben een bunny vibrator voor iedere vrouw. Wat dacht u bijvoorbeeld van de waterproof bunny vibrator of de arctic bunny? Met de waterproof versie heeft u ongetwijfeld meer plezier in bad, onder de douche of in de sauna. Onder water is hij muisstil. Deze vibo heeft een extra clitoris stimulatie en is gemaakt van jelly materiaal. Verder bezorgt de arctic bunny vibrator u werkelijk een spetterend orgasme. Deze vibo heeft een krachtige rotatie en weet niet van ophouden. Hij draait en masseert eindeloos door, met zijn links en rechts draaiende metalen kogels bereikt hij werkelijk elke zenuw in uw vagina. Tegelijkertijd wordt uw clitoris gemasseerd door het vibrerende haasje. 
Een masserende bunny vibrator Een andere bunny vibrator die wij u aanbieden is er eentje die masseert. Dit exemplaar is namelijk uitgerust met een nieuwe techniek. Naast de vibratie, masseert deze bunny vibrator uw vagina met heerlijke golvende beweging. U weet werkelijk niet wat u voelt! Ook met de Bunny Swirl beleeft u heerlijke momenten. Deze bunny vibrator is de goedkopere versie van de Tarzan. Hij heeft een trillend “konijntje” voor de clitoris. Alle functies, zoals de vibraties zijn apart te regelen. 
Bestel snel een bunny vibrator In onze webshop bestelt u heel makkelijk een bunny vibrator. Hier koopt u snel een bunny vibrator, waar u heerlijke momenten mee beleeft. Wanneer u op werkdagen voor 15.00 uur een erotisch artikel bij ons bestelt, dan wordt deze de volgende dag al bij u thuis bezorgd. U hoeft bij ons dus nooit lang te wachten op uw bestelling.